Carmel College Salland Raalte

Opbrengst kerstmarkt Carmel College Salland - afd. Praktijkonderwijs gaat naar Voedselbank Raalte e.o.

Het Praktijkonderwijs van het Carmel College Salland in Raalte organiseerde op dinsdag 9 december jl. een zeer sfeervolle kerstmarkt. Op deze gezellige markt was er een gevarieerd aanbod van proCarmel College Salland - Praktijkonderwijsducten en activiteiten.

Zo was er een proeverij, een grote verloting en een presentatie over Nepal. Ook kon je deelnemen aan verschillende workshops of met de Kerstman op de foto gaan. Verder waren er kraampjes waar je allerlei winter- en kerstartikelen kon kopen. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de Carmel Big Band en door de zanggroep van het PrO. De opbrengst van deze avond gaat naar de 'Voedselbank Raalte e.o.'. Bij deze willen we alle deelnemers en bezoeker bedanken voor hun bijdrage aan het slagen van dit evenement. Deze avond bracht € 617,07 op. Dit bedrag wordt geschonken aan de 'Voedselbank Raalte e.o.'.

Bekijk hier het fotoalbum van de kerstmarkt.

Onze dank gaat uit naar:

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.