Bestuur in het zonnetje gezet.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd het bestuur als dank voor het werk dat zij verrichten door de vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Actie Hart voor Salland Rabobank

Op maandag 16 april hebben we als Voedselbank Raalte e.o. voor de vierde keer op rij de meeste stemmen gekregen in de categorie maatschappij en welzijn. Dit leverde een bedrag op van € 2.200,44. Alle stemmers: hartelijk bedankt voor het stemmen op onze Voedselbank.

Met inzet van nieuwe site, Facebook en Twitter sneller financiële problemen signaleren.

RAALTE - Met een vernieuwde website wil Humanitas Raalte toegankelijker worden voor een bredere doelgroep. Door het gebruik van social media en eigen video’s hoopt de organisatie meer jongeren te bereiken en daarnaast ook laaggeletterden beter te kunnen helpen. De vernieuwde site komt 28 maart online.

Geef in 2018 uw stem aan de Voedselbank Raalte e.o.

De Voedselbank Raalte e.o. neemt ook dit jaar deel aan ‘Hart voor Salland’ van de Rabobank.Wij vragen u ‘uw hart te laten spreken’ en op ons te stemmen.

Samenwerking tussen Gemeente Olst/Wijhe - Financiën de Baas en onze Voedselbank.

Wethouder Engberink van de gemeente Olst/Wijhe, Klaaske Heidemans van Financiën de Baas en onze

Persbericht                                                                                

Raalte : 7 januari 2018

Voedselbank:

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens.

Chocolade van Politie Olst-Wijhe naar Voedselbank Raalte

Aan de hand van een artikel (klik hier voor het artikel) in de Stentor d.d. 06-12-2017 werd de Voedselbank Raalte gebeld door de Politie Olst-Wijhe en kreeg onderstaand bericht van hun door:

Uitnodiging van Stichting "Vang je Droom"

Vanuit de Stichting "Vang je Droom" komt onderstaand initiatief. 46 gezinnen ontvangen op 20-10-2017 onderstaande uitnodiging.

Hart voor Salland 2017

Voor de derde achtereenvolgende keer is onze Voedselbank als eerste geëindigd in de categorie Maatschappij & Welzijn van de actie Hart voor Salland van de Rabobank. In totaal werden 627 stemmen op ons uitgebracht. Eenieder die op ons heeft gestemd: heel hartelijk dank hiervoor.

Bestuur maakt koeltransportwagen vrij van bestickering

Doordat onze huidige transportwagen binnenkort wordt vervangen door een andere, moest de auto "vrij" gemaakt worden van de bestaande bestickering.

Voedselbank Raalte heeft giften nodig om tekort te dichten

Onlangs kreeg Voedselbank Raalte nog zonnepanelen geschonken. ,,Daarmee kunnen we de energiekosten drukken. We moeten het van de giften hebben. Het eerste jaar kwamen die uit vele hoeken, ze hielpen ons op weg. Dit jaar zal moeilijker worden. We gaan binnenkort een wervingsactie houden voor donateurs'', zegt voorzitter Frans Rouwenhoff.

Onze dank gaat uit naar:

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok